spot the c

Toe aan een nieuwe fiets? Doe mee met Cortina 'Spot the C'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
6b09db
Van onze sponsor

Is jouw oude verroeste stalen ros aan vervanging toe? Dan is dit is je kans. Fietsenmerk Cortina geeft vijf nieuwe Cortina e-bikes weg tijdens de ‘Spot the C’ challenge. En dat betekent dat niet alleen jij een nieuwe bike krijgt, maar ook je vriendengroep! Daarvoor moet je wel even op speurtocht..

Nadat je je met je vriendengroep als ‘team’ hebt aangemeld, worden er 50 teams uitgenodigd om vanaf 7 mei de challenge aan te gaan.

En dan?

De eerste 48 uur (7 en 8 mei) gaan jullie op hunt naar Cortina Fietsen. Voor elke gefotografeerde Cortina-fiets ontvang je een punt, Cortina e-bikes zijn goed voor twee punten. De foto’s zet je in de groepswhatsapp, zo kun je gelijk zien of je vrienden ook een steentje bijdragen. Na 48 uur spotten mogen de 10 teams met de meeste punten door naar de volgende ronde. Vervolgens krijg je van 9 tot 13 mei elke dag maffe opdrachten voor bonuspunten. Behaalt jouw team de meeste punten? Dan kan je oude bike de deur uit, en krijgen jullie vijf nieuwe e-bikes cadeau.

En dan kan je toch dik een kwartier langer in bed blijven liggen in de ochtend. Want wie denkt dat een e-bike voor bejaarden is, heeft het mis. De fietsen van Cortina zorgen ervoor dat jij in een mum van tijd op je werk of studie bent. En als langer slapen je niet heeft kunnen overtuigen: de fietsen zien er ook nog een hip uit.

spot the c cortina

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden