Leraren maken Despacito-lied voor brugklassers

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Gitte Hessels
Gitte
Hessels

'Doe-maar-rustig!', zingen de leraren van het Adelbert College. Speciaal voor de nieuwe brugklassers maakten ze een liedje op de muziek van zomerhit Despacito, mét videoclip. 

De leraren van de middelbare school in Wassenaar hebben behoorlijk hun best gedaan op hun versie van de hit. Het werd geschreven door twee muziekleraren van de school: Tom en Ellen (hun zelfverzonnen artiestennamen: Tommie S en ELLEN). 'Des-pa-cito' vervingen ze door 'doe-maar-rustig'. Ze zongen het liedje in in een professionele muziekstudio, en dramaleraar Martijn (Lil Klink) maakte daarna een video voor onder het nummer. Leraren dansten voor zijn camera met sambaballen en zetten sombrero’s op. En dat ziet er zo uit: 

Lil Klink & ELEN ft. Tommie S - Doe Maar Rustig (2017)

Traditie
Het is niet de eerste keer dat leraren van het Adelbert College een liedje maakten voor de nieuwe brugklassers. Twee jaar geleden deden ze het ook al eens. Toen maakten ze een nieuwe tekst op Drank en Drugs. Vorig jaar schreven ze zelfs een eigen lied: Dit Is Pas Het Begin. En nu konden ze het niet laten het nog eens te doen. Het lijkt erop dat het een traditie is geworden. 

Veel views
Binnen één dag werd het liedje al bijna twintigduizend keer bekeken op YouTube. Leerlingen van de school konden er wel om lachen. En de brugklassers? Die reageerden er heel leuk op, liet dramaleraar Martijn weten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten