instagram negeren

Je kunt voortaan vrienden negeren op Instagram

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Iedereen heeft ze: vrienden die ont-zet-tend veel posten op Instagram. Om al die spam of saaie berichten tegen te gaan, komt Instagram met een gloednieuwe functie. 

De nieuwe functie op Instagram komt waarschijnlijk veel mensen van pas. Binnenkort kun je, net zoals al op Facebook kan, je vrienden 'op stil' zetten. Zonder dat ze dat daar bericht van krijgen.

Emotioneel geconfronteerd

Door op de drie puntjes rechtsboven een foto te klikken kun je iemand negeren. Je volgt de persoon nog steeds en kunt foto's blijven bekijken. Maar de posts in zijn of haar tijdlijn zie je dan niet meer. Zeg dus maar dag tegen je vriendin die teveel foto's plaatst van haar gezonde avondeten of de foto's van je ex met zijn of haar nieuwe vlam. Dus voortaan geen overvloed meer aan ongename berichten.

Pesten

Het platform gaat vanaf vandaag ook de strijd aan met online pesterijen. Het social medium liet deze week weten dat ze pesterijen niet tolereren en voortaan gaan filteren.

Anderen lazen ook: Hoera, nieuwe functies op Instagram of Enzo Knol naakt op Instagram.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren