Blog

Van telefoontassen op school tot geen mobieltje na acht uur. Het lijkt wel alsof oudere generaties er zeker van zijn dat telefoons puur slecht zijn. Hebben ze hier gelijk in?

Lees meer
rouwen verhuizing

Rouwen doe je als iemand van wie je hield, is overleden. Maar ook als je op een andere manier te maken krijgt met verlies. Rouwdeskundige Gertie Mooren bespreekt verschillende soorten rouw, geeft tips hoe je er zelf mee om kunt gaan, en vertelt hoe je iemand kunt steunen die in de rouw is. Vandaag: hoe rouw je om een verhuizing?

Foto: ANP

Vandaag was het dan eindelijk zover: prins Harry stapte in het huwelijksbootje met Meghan. Dat leverde een hoop prachtplaatjes op. Kijk maar eens mee. 

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Regenboogvlag

Op school eerlijk vertellen dat je homo of lesbisch bent? Volgens meer dan de helft van de Nederlandse middelbare scholieren kan dat. Lees meer

Ronnie Flex

Doe je nu eindexamen, maar weet je nog niet wat je wilt gaan doen na de middelbare school? Geen nood. Ronnie Flex helpt je graag met kiezen.Lees meer

Lifestyle