Blog
Jaaroverzicht 2017

7x blogs: van Ralf Mackenbach tot rijlessen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

Het is bijna net zo'n traditie als oliebollen en vuurwerk aan het einde van het jaar: de lijstjesparade! Welke 7Days-blogs werden het best gelezen?

1. Ralf, waar ben je gebleven?

‘Wahohaho bedabediedoe bedabediedoe YEAH’. Met zijn hoge kinderstemmetje zong Ralf Mackenbach in 2009 over zijn unieke passie: Tapdansen. Hij won er zelfs het Eurovisiesongfestival mee. Maar Ralf, waar ben je gebleven? Vroeg blogger Lucas zich af.

2. De 30 grootste struggles tijdens je examen

Blogger Lucas versteeg deed dit jaar examen. Behalve de opgaven komen er nog heel wat hindernissen bij kijken. Wat dacht je van gekke surveillanten, apocalyptisch geschreeuw van bruggers en verzuurde handspieren? Lucas zette de dertig grootste struggles op een rij. 

3. De 7 meest typische appers

WhatsApp had dit jaar meer dan een miljard gebruikers. Tussen die miljard mensen zitten ook heel typische figuren. Reden voor blogger Tahrim om de zeven meest voorkomende type appers op een rij te zetten.

4. 7 onwijs stressvolle rijles situaties

Fileparkeren, invoegen of vrachtwagens inhalen. Blogger Gitte vindt het maar niks. 

5. De 50 irritantste opmerkingen van ouders

Deze 50 opmerkingen krijg jij vast ook regelmatig naar je hoofd geslingerd. 

6. De 7 klanten van een ijssalon

Met dit weer is het stukken minder lekker, maar in de zomer wordt het veel gegeten: ijs. Blogger Sanne werkte deze zomer in een ijssalon en beschreef de 7 vervelendste klanten. 

7. De 7 liedjes uit je kindertijd

Terwijl we tegenwoordig losgaan op Justin Bieber en Lil'Kleine, dook blogger Puck nog even de muziek uit haar kindertijd in. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: De 7 best gelezen artikelen over Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren