Blog

Hartstikke gezellig hoor, zo’n gesprek in een verjaardagskring over koetjes en kalfjes. Oom Jaap schept op over zijn werk, terwijl er een pasgeboren baby rondgaat en er 2342 foto’s van haar worden gemaakt. Ik zit relax op een bank met mijn schoteltje vol taart op schoot. Maar dan wordt de rust ruw...

Lees meer
Blog

Omdat er in mijn ogen het een en ander schort op mijn school, ben ik in de klankbordgroep gegaan – een speciaal samengestelde groep leerlingen die aangeeft bij docenten wat er anders zou kunnen op school. Dat doe ik omdat ik het namelijk erg belangrijk vind om mijn mening te laten horen over de inhoud. Er mag namelijk wel wat veranderen. Maar...

Blog

School lijkt wel een oneindige cyclus van drukte. Nu ik vlak voor de afgrond van een week van pure hel sta met proefwerken, presentaties, projecten, wil ik deze laatste momenten vastleggen. 

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

sneller slapen
Blog

Ken je dat: vroeg naar bed gaan om vervolgens alsnog drie uur later in slaap te vallen. Been there, done that. Inmiddels heb ik tips verzameld die voor mij écht werken. Zo slaap je voortaan als een roos!

Lees meer
Blog

Ze zeggen dat dromen te verklaren zijn? Dan ben ik héél benieuwd waarom ik altijd droom dat mijn tanden eruit vallen. Is het mijn angst voor de horror-tandarts, of moet ik het dieper zoeken? 

Lees meer

Blogs